Ремонт під ключ: плюси та мінуси

Що являє собою ремонт для власника житла: це вибір бригади та будматеріалів, підбір поєднання кольорів, трата часу на поїздки по спеціалізованих магазинах, розв’язання проблем, що несподівано виникають і постійний контроль ремонтного процесу. Але кожному власнику хочеться скоротити до мінімуму участь в цьому. Саме для таких випадків існує опція ремонту «під ключ».
Іншими словами, власник замовляє у однієї профільної компанії проведення всіх ремонтних робіт в кімнаті або всій квартирі (приватному будинку). Виконавець робить весь ремонт: електрику, сантехніку, наклеювання шпалер, встановлення натяжних стель та інші необхідні роботи. У деяких випадках за необхідності залучаються субпідрядники. Компанія сама стежить за якістю робіт – це в її інтересах і гарантія якості для замовника.
За деякий час власник приймає виконану роботу і заїжджає в уже готовий інтер’єр, який повністю готовий для комфортного проживання. І якщо що, за якістю ремонту пред’являє претензії тільки до однієї компанії. Опція «під ключ» актуальна для однієї або всіх кімнат, первинного та вторинного ринку нерухомості.